Projetos por ano
Perfil pessoal
Experiência relacionada com os ODS da ONU
Em 2015, os estados membros da ONU concordaram com 17 Objetivos de Desenvolvimento Sustentável (ODS) globais para acabar com a pobreza, proteger o planeta e garantir a prosperidade para todos. O trabalho desta pessoa contribui para o(s) seguinte(s) ODS:
Educação/Habilitações académicas
Doutoramento
Impressão digital
- 1 Perfis semelhantes
Rede
-
CUBE: Católica Lisbon Research Unit in Business and Economics
Machado, F., Aranda, A. M., Costa, A. I. D. A., Martins, A. P., Bernard, A., Fidalgo, A., Reis, C., Abecassis-Moedas, C., Santos, C., Tran, D., Fernandes, D., Bonfim, D., Schliephake, E., Kalogirou, F., Reis, F., Santos, F., Machado, F., Sguera, F., Cerqueiro, G., Reis, H., Barreto, I., Silva, J., Salvado, J. C., Neves, J. C. D., Gijsbrechts, J., Stahl, J., Guedes, J. C., Faias, J., Wagner, L., Correia, I. H., Saldanha, M. F., Fontes, J. C., Modesto, L., Meira, M., Matos, M. G. D., Gouveia, M., Kozeniauskas, N., Bertani, N., Couzoff, P., Barroso, P., Encarnação, P., Raposo, P. M., Teles, P., Bastos, W., Bohnsack, R., Vale, R. C. D., Ferreira, R., Lloyd-Braga, T., Ramus, T. & Colaço, V. H.
Fundação para a Ciência e a Tecnologia
1/01/20 → 31/12/23
Projeto
-
E-PRIMEMEAL: O papel da psicologia do consumidor na promoção da escolha de refeições saudáveisatravés da utilização de aplicações móveis
Costa, A. I. D. A., Simão, C., Gomes, A. M., Farias, A. R., Gonçalves Rosa, P. M., Darcel, N., Régnier, F. & Davidenko, O.
Fundação para a Ciência e a Tecnologia
Projeto
-
Historical wines of Portugal: the classification, consumer associations and marketing implications
Costa, A. I. D. A., Marano-Marcolini, C., Malfeito-Ferreira, M. & Loureiro, V., mai 2021, Em: Foods. 10, 5, 979.Resultado de pesquisa › revisão de pares
Acesso abertoFicheiro4 Citações (Scopus)5 Transferências (Pure) -
A systematic review of the effects of digitally-mediated cooking interventions on millennial's meal preparation behavior, diet quality and weight status
Simao, C., Costa, A. I. D. A. & Farias, A. R., 2020Resultado de pesquisa › revisão de pares
-
Quality improvement and new product development in the hibiscus beverage industry
Monteiro, M. J. P., Costa, A. I. A., Tomlins, K. I. & Pintado, M. E., 2019, Processing and sustainability of beverages. Grumezescu, A. M. & Holban, A. M. (eds.). Elsevier Ltd., Vol. 2. p. 139-183Resultado de pesquisa › revisão de pares
-
Food product introduction failure: reasons and remedies
Costa, A. I. A. & Monteiro, M. J. P., 2018, Reference module in food science. Elsevier Ltd., p. 1-12 12 p.Resultado de pesquisa › revisão de pares
-
Off the couch, into the kitchen: leveraging personal norms to promote home cooking and healthy eating
Costa, A. I. A. & Simão, C., out 2018, Em: International Journal of Behavioral Medicine. 25, p. S178-S178Resultado de pesquisa › revisão de pares
Atividades
- 15 Orientações
-
Nudging consumer behaviour in a restaurant setting through innovation: increasing legumes consumption by promoting healthier choices
Ana Isabel de Almeida Costa (Co-supervisor)
2018 → 2020Atividade: Orientações
-
PRIMEMEAL - Using consumer psychology to promote healthier meal choices
Ana Isabel de Almeida Costa (Supervisor)
2017Atividade: Orientações
-
Brand authenticity & market segmentation in the wine business
Ana Isabel de Almeida Costa (Supervisor)
2016 → 2017Atividade: Orientações
-
The Power of Online Advertising: How Hedonic and Utilitarian Appeals on E-mail Newsletters Can Impact Consumer Choices
Ana Isabel de Almeida Costa (Supervisor)
2015Atividade: Orientações
-
How to successfully manage the early internationalisation process of a Digital Marketing agency
Ana Isabel de Almeida Costa (Supervisor)
2015Atividade: Orientações