Atividades por ano
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Resultados da pesquisa
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Unraveling the functional and nutritional potentials of chia (Salvia hispanica) seeds for the bakery industry: Innovative processes and engineering developments
Gonçalves Barros, F. A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Gomes, A. M. (Coorientador) & Silva, C. L. M. (Orientador)
abr. 2023 → …Atividade: Orientações
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Synergistic effect of cumin essential oil (cumminalaldehyde) and thermosonication treatments on fruit juices contaminants
Baghirov, K. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Silva, C. L. M. (Coorientador) & Miller, F. A. (Orientador)
set. 2023 → dez. 2023Atividade: Orientações
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Exploring dried non-edible parts of pineapples as fat replacers in cake formulations
Soldo, M. (Aluno), Silva, C. L. M. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
jan. 2023Atividade: Orientações
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Innovative processes for avocado (Persea Americana) seeds flour functional and nutritional characteristics enhancement and its industrial application
Diniz, L. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Silva, C. L. M. (Orientador)
abr. 2023 → …Atividade: Orientações
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Assessment of physicochemical properties of dried pineapple non-edible parts to develop food ingredients and formulations
Lapetina, M. (Aluno), Silva, C. L. M. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
jan. 2023Atividade: Orientações
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Impact of solar cooking on traditional one-pot meals
Silva, C. L. M. (Orientador), Araújo, A. C. (Coorientador) & Noir, L. (Aluno)
3 abr. 2023 → 18 ago. 2023Atividade: Orientações
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Desenvolvimento de Análogos de Carne à Base de Proteína Vegetal por Extrusão Húmida
Roseiro, A. D. S. (Aluno), Silva, C. L. M. (Orientador) & Teixeira, P. (Coorientador)
fev. 2023 → set. 2023Atividade: Orientações
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Antibacterial activity of tannins in fruit juices
Motta, E. (Aluno), Miller, F. A. (Orientador) & Silva, C. L. M. (Coorientador)
fev. 2022 → jul. 2022Atividade: Orientações
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Análise da Cadeia de Frio Durante o Processo Produtivo na Brasmar
Ferreira, J. F. (Aluno) & Silva, C. L. M. (Coorientador)
2022Atividade: Orientações
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Exploring dried non-edible parts of pineapples as fat replacers in cake formulations
Soldo, M. (Aluno), Silva, C. L. M. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
out. 2022 → jan. 2023Atividade: Orientações
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Desenvolvimento de preparados para pães free from (isento de glúten, trigo, lactose, leite e soja) com alto teor em proteína e fibra e clean lable.
Nascimento, F. L. (Aluno) & Silva, C. L. M. (Coorientador)
2022Atividade: Orientações
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Assessment of physicochemical properties of dried pineapple non-edible parts to develop food ingredients and formulations
Lapetina, M. (Aluno), Silva, C. L. M. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
out. 2022 → jan. 2023Atividade: Orientações
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Smart Data Driven for Predicting Avocado Fruits (Persea americana) Shelf-Life
Xavier, P. A. E. L. (Aluno), Silva, C. L. M. (Orientador) & Rodrigues, P. M. (Coorientador)
2022 → …Atividade: Orientações
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International Student Competition Game
Silva, C. L. M. (Orientador) & Miller, F. A. (Orientador)
15 set. 2022 → 15 dez. 2022Atividade: Orientações
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Development and Characterization of a Novel Probiotic Germinated Quinoa Ice Cream: Nutritional, Functional and Biological Validation
Gomes, A. M. (Orientador), Silva, C. L. M. (Coorientador), Teixeira, J. A. (Coorientador) & Torres, S. M. G. (Aluno)
2022 → 2025Atividade: Orientações
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Influence of Processing Temperature on Quality and Drying Kinetics of Mixed Fruit Leather
Gkatzoni, S. (Aluno), Silva, C. (Coorientador) & Ramos, I. N. (Orientador)
5 jan. 2021 → 31 ago. 2021Atividade: Orientações
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Effect of thermosonication on blueberry juice quality during storage
Favieres, L. (Aluno), Miller, F. A. (Orientador) & Silva, C. (Coorientador)
1 mar. 2021 → 31 jul. 2021Atividade: Orientações
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Impacts of thermal pasteurization and ultrasound-based approaches on nutritive and microbiological indicators of edible waste parts of fruits for shelf-life assessment
Boghossian, M. (Aluno), Silva, C. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
jan. 2021 → 22 jul. 2021Atividade: Orientações
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Effects of pulsed-thermosonication on blueberry juice: inactivation of Listeria innocua and impact on quality parameters
Panaro, E. (Aluno), Miller, F. A. (Orientador) & Silva, C. (Coorientador)
1 fev. 2021 → 1 set. 2021Atividade: Orientações
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Laboratorial Methods Database
Joshi, A. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
1 mar. 2021 → 31 jul. 2021Atividade: Orientações
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Application of ultrasound treatments in processing and production of high quality and safe-to-drink kiwi juice
BHUTKAR, S. (Aluno), Miller, F. A. (Orientador) & Silva, C. (Coorientador)
1 jan. 2021 → 22 jul. 2021Atividade: Orientações
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Potential of avocado (Persea americana) seeds flour as a gluten-free additive for bakery industries: Drying kinetics and its effect on functional, nutritional and antinutrient characteristics
Gupta, A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
jan. 2021 → 28 jul. 2021Atividade: Orientações
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Methods Database, Laboratory Organization and Research Communication
Gupta, A. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
1 mar. 2021 → 31 jul. 2021Atividade: Orientações
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CARACTERIZACIÓN Y POTENCIAL TECNÓLOGICO DE GRANOS ANDINOS ANCESTRALES: QUINUA, KIWICHA Y CAÑIHUA
Gomes, A. M. (Orientador), Silva, C. L. M. (Coorientador), Teixeira, J. A. (Coorientador) & Torres, S. M. G. (Aluno)
2021 → 2025Atividade: Orientações
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Development of laboratory procedures database
BHUTKAR, S. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
1 mar. 2021 → 31 jul. 2021Atividade: Orientações
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Predictive modelling and computer vision systems (CVS) for minimizing losses along avocado (Persea americana) fruit distribution chain
Sfishta, A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
jan. 2021 → 28 jul. 2021Atividade: Orientações
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Effect of Sonication Pre-treatment and Temperature on Avocado Seeds (Persea Americana) Drying Kinetics and Flour Quality
Favati, F. (Orientador), Silva, C. L. M. (Orientador), Miller, F. A. (Coorientador) & Carboni, A. (Aluno)
1 set. 2021 → 31 dez. 2021Atividade: Orientações
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Mass transfer properties of bio-based materials. Application to nano zinc oxide as antimicrobial food packaging
Poças, M. D. F. (Orientador), Silva, C. L. M. (Coorientador), Teixeira, P. (Coorientador) & Mendes, A. R. M. (Aluno)
ago. 2021 → jul. 2025Atividade: Orientações
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Predictive modelling and computer vision systems (CVS) for minimizing losses along avocado (Persea americana) fruit distribution chain
Sfishta, A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
set. 2020 → fev. 2021Atividade: Orientações
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Modelling and optimization of the drying process of a healthy snack bar made of by-products of grape and tomato pomaces.
Santiago, R. (Aluno), Silva, C. (Coorientador) & Ramos, I. N. (Orientador)
1 mar. 2020 → 31 out. 2020Atividade: Orientações
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Application of ultrasound treatments in processing and production of high quality and safe-to-drink kiwi juice
BHUTKAR, S. (Aluno), Miller, F. A. (Orientador) & Silva, C. (Coorientador)
1 set. 2020 → 31 dez. 2020Atividade: Orientações
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Impacts of thermal pasteurization and ultrasound-based approaches on nutritive and microbiological indicators of edible waste parts of fruits for shelf-life assessment
Boghossian, M. (Aluno), Silva, C. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2020 → fev. 2021Atividade: Orientações
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Procedures and Improvements for and International Open Access Journal in the Field of Food Studies
Della Pietra, C. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
jan. 2020 → jun. 2020Atividade: Orientações
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Kinetics of bacterial destruction by ultrasounds. Case study: Staphylococcus aureus
AMIR-TAHI, A. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
jan. 2020 → jan. 2021Atividade: Orientações
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Potential of avocado (Persea americana) seeds flour as a gluten-free additive for bakery industries: Drying kinetics and its effect on functional, nutritional and antinutrient characteristics
Gupta, A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
set. 2020 → fev. 2021Atividade: Orientações
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Effect of non-thermal processing on color and flavor of Cantaloupe melon juices
Georgiev, R. (Aluno), Fundo, J. F. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2018Atividade: Orientações
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Effect of drying and freezing processes on quality retention of melon wastes during storage
Sabinova, A. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2018Atividade: Orientações
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Effect of combined mild treatments on fruit juices and peel - Strategies for long term storage
Striglio, F. (Aluno), Fundo, J. F. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2018Atividade: Orientações
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Exploitation of UV-C technology for development of high quality fruit products
Mandro, G. F. (Aluno), Fundo, J. F. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2017Atividade: Orientações
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Effect of ozone processing on melon juice and peel along storage
Sroy, S. (Aluno), Fundo, J. F. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2017Atividade: Orientações
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Assessment of the impact of ozone in quality parameters and nutritional characteristics of grains
Alexandre, A. P. S. (Aluno), Fundo, J. F. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2017Atividade: Orientações
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Aplication of UV-C radiation and ozone treatments in apple juice: assessment of Alicyclobacillus acidoterrestris survival and some quality indicators
Luz, G. M. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2016Atividade: Orientações
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Application of mild processes to vegetables: assessment of the impact of ozone based treatments and UV-C radiation on some quality and safety characteristics of Galega kale
Zatelli, D. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2016Atividade: Orientações
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Exploitation of ozone-based processing technology for development of high quality melon fruit products
Barry, N. (Aluno), Fundo, J. F. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Silva, C. (Orientador) & Ramos, E. G. (Aluno)
2016Atividade: Orientações
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Studies on vegetables’ drying: development of new value-added products
Tasin, L. (Aluno), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2016Atividade: Orientações
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Aplication of thermosonication for inactivating Alicyclobacillus acidoterrestris in apple juice
Canbaz, E. A. (Aluno), Tremarin, A. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2014 → 2015Atividade: Orientações
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Influence of pretreatments, drying and storage conditions on drying characteristics, nutritional and sensory properties of Galega kale (Brassica Oleracea L. var. Acephala)
Araújo, A. C. (Aluno), Oliveira, S. M. (Coorientador), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2014 → 2015Atividade: Orientações
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Generation of experimental data for quality changes kinetics in frozen vegetables: assessment of blanching influencing factors and isothermal and non-isothermal storage conditions
Gonçalves, E. M. N. L. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2011Atividade: Orientações
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Mathematical modelling of the growth of Byssochlamys fulva and Neosartorya fischeri in apple juices under isothermal and non-isothermal conditions
Tremarin, A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2011 → 2013Atividade: Orientações
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Biological control of food-borne pathogens and spoilage microorganisms in ready-to-eat salads and in their components
Ramos, B. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Teixeira, P. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2008 → 2016Atividade: Orientações