Atividades por ano
Atividades
Resultados da pesquisa
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Utilização de resíduos alimentares no desenvolvimento de embalagens inovadoras e sustentáveis / Utilization of food waste in the development of innovative and sustainable packaging
Marques, B. (Aluno), Ramos, I. N. (Coorientador), Silva, C. L. M. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
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Utilização de resíduos alimentares no desenvolvimento de embalagens inovadoras e sustentáveis / Utilization of food waste in the development of innovative and sustainable packaging
Costa, C. (Aluno), Ramos, I. N. (Coorientador), Silva, C. L. M. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
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Utilização de resíduos alimentares no desenvolvimento de embalagens inovadoras e sustentáveis / Utilization of food waste in the development of innovative and sustainable packaging
Pereira, D. (Aluno), Ramos, I. N. (Coorientador), Silva, C. L. M. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
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Exploring the potential of pineapple waste parts in agar film production: characterization and performance analysis
Varghese, N. (Aluno), Ramos, I. N. (Coorientador), Silva, C. L. M. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jul. 2024Atividade: Orientações
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Sustainable development of free-from baking mixes based on a circular economy model
Ramos, I. N. (Coorientador)
15 abr. 2023Atividade: Orientações
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Influence of Processing Temperature on Quality and Drying Kinetics of Mixed Fruit Leather
Gkatzoni, S. (Aluno), Silva, C. (Coorientador) & Ramos, I. N. (Orientador)
5 jan. 2021 → 31 ago. 2021Atividade: Orientações
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Laboratorial Methods Database
Joshi, A. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
1 mar. 2021 → 31 jul. 2021Atividade: Orientações
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Methods Database, Laboratory Organization and Research Communication
Gupta, A. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
1 mar. 2021 → 31 jul. 2021Atividade: Orientações
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Development of laboratory procedures database
BHUTKAR, S. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
1 mar. 2021 → 31 jul. 2021Atividade: Orientações
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Modelling and optimization of the drying process of a healthy snack bar made of by-products of grape and tomato pomaces.
Santiago, R. (Aluno), Silva, C. (Coorientador) & Ramos, I. N. (Orientador)
1 mar. 2020 → 31 out. 2020Atividade: Orientações
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Orange by-products quality as affected by drying processes: the case study of peel flour as adding value ingredient to non-gluten bakery.
Phuon , V. (Aluno), Ramos, I. N. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
1 jan. 2018Atividade: Orientações
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Studies on vegetables’ drying: development of new value-added products
Tasin, L. (Aluno), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2016Atividade: Orientações
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Effects of different convective drying temperatures and pretreatments on drying characteristics and some quality attributes of watercress (nasturtium officinale).
Ramos, I. N. (Coorientador), EK, P. (Aluno) & Silva, C. (Orientador)
1 jan. 2015Atividade: Orientações
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Influence of pretreatments, drying and storage conditions on drying characteristics, nutritional and sensory properties of Galega kale (Brassica Oleracea L. var. Acephala)
Araújo, A. C. (Aluno), Oliveira, S. M. (Coorientador), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2014 → 2015Atividade: Orientações