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Atividades
- 23 resultados
Resultados da pesquisa
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Desenvolvimento de protocolos de segurança alimentar para produção de ingredientes alimentares clean label através de subprodutos da fruta (MSc in Food Engineering by Universidade Católica Portuguesa)
Barbosa, J. I. B. (Arguente Principal), Silva, C. L. M. (Presidente do Júri) & Peixoto, J. (Orientador)
30 jul. 2024Atividade
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Implication of acinetobacter spp. in foodborne illnesses
Barbosa, J. I. B. (Orientador), Tavaria, F. (Arguente Principal) & Manaia, C. (Presidente do Júri)
8 jan. 2024Atividade
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Natural solutions to develop healthier clean label foods
Barbosa, J. I. B. (Arguente Principal)
18 jul. 2024Atividade
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Análise de boletins microbiológicos de manipuladores, superfícies e alimentos em unidades de restauração coletiva no período de 2018 a 2021 (MSc in Biotechnology and Innovation by Universidade Católica Portuguesa)
Barbosa, J. I. B. (Arguente Principal), Teixeira, P. (Orientador) & Gomes, A. M. (Presidente do Júri)
20 mai. 2024Atividade
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Expressão heteróloga e caracterização de péptidos antimicrobianos de bactérias comensais
Barbosa, J. I. B. (Arguente Principal) & Barbosa, J. C. (Orientador)
21 jun. 2024Atividade
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Evaluation of the impact of nitrite reduction in processed meat products and development of a healthier alternative strategy
Barbosa, J. I. B. (Arguente Principal)
25 jan. 2024Atividade
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Avaliação de riscos emergentes em géneros alimentícios
Barbosa, J. I. B. (Arguente Principal), Silva, C. L. M. (Presidente do Júri) & Silva, S. M. B. Q. D. (Orientador)
31 jul. 2024Atividade
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Microbiological study on the production of artisanal beer to improve its quality (MSc thesis)
Barbosa, J. I. B. (Arguente Principal), Silva, C. L. M. (Presidente do Júri) & Teixeira, P. (Orientador)
7 jun. 2023Atividade
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Evaluation of the oral and written report of the Thesis Plan "Biopreservation approaches in dairy products, in Doctoral Programme in Biotechnology
Barbosa, J. I. B. (Arguente Principal)
24 jan. 2023Atividade
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Process of defrosting food in collective catering (MSc thesis)
Barbosa, J. I. B. (Arguente Principal), Gomes, A. M. (Presidente do Júri) & Roseira, A. (Orientador)
22 mar. 2023Atividade
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Evaluation of microbial behavior in selective culture media for the microbiological analysis of fruit preparations (MSc thesis)
Barbosa, J. I. B. (Arguente Principal), Teixeira, P. (Orientador) & Silva, C. L. M. (Presidente do Júri)
3 nov. 2023Atividade
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Estudo de um revestimento antimicrobiano para uso doméstico (MSc thesis)
Barbosa, J. (Orientador), Tavaria, F. (Arguente Principal) & Gomes, A. M. (Presidente do Júri)
18 fev. 2022Atividade
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Control de Listeria monocytogenes en embutidos curado-madurados y quesos madurados tradicionales mediante cultivos protectores e hidrolisados proteicos (PhD thesis)
Barbosa, J. I. B. (Arguente Principal), Lacarra, T. G. (Presidente do Júri) & León, A. H. (Arguente)
24 mar. 2022Atividade
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Atividade Antimicrobiana de Diferentes Extratos Naturais contra Patogénicos Alvo da Indústria Alimentar (MSc thesis)
Barbosa, J. (Orientador), Morais, A. M. M. B. (Presidente do Júri) & Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
24 jan. 2022Atividade
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Study and characterization of lactic acid bacteria as potential vaginal probiotics (MSc thesis)
Barbosa, J. I. B. (Orientador), Tavaria, F. (Arguente Principal) & Manaia, C. (Presidente do Júri)
18 nov. 2022Atividade
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Shelf-life extension of squid and shrimp skewers through the application of edible solutions (MSc thesis)
Barbosa, J. (Orientador), Gomes, A. M. (Arguente Principal) & Couto, J. A. (Presidente do Júri)
23 fev. 2021Atividade
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Microbiological Quality Assessment of Precut Melons and the Transfer of Foodborne Pathogens from Rind to the Flesh (MSc thesis)
Barbosa, J. (Orientador), Ferreira, V. (Arguente Principal) & Morais, R. M. S. C. (Presidente do Júri)
28 jul. 2021Atividade
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Estudo da Qualidade Microbiológica de Produtos de Charcutaria (MSc thesis)
Barbosa, J. (Arguente Principal), Bernardo, A. M. M. (Presidente do Júri) & Teixeira, P. (Orientador)
25 fev. 2021Atividade
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Characterization of a novel antimicrobial surface and its effectiveness against important pathogens
Barbosa, J. (Orientador), Tavaria, F. (Arguente Principal) & Couto, J. A. (Presidente do Júri)
27 out. 2021Atividade
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Strains of Plant Growth Promoting Bacteria with Activity Against Food-Borne Pathogens (MSc thesis)
Barbosa, J. (Arguente Principal), Teixeira, P. (Orientador) & Morais, R. M. S. C. (Presidente do Júri)
2 set. 2021Atividade
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Development of laboratory procedures database for food analysis (Internship Report)
Barbosa, J. (Arguente Principal), Silva, C. (Orientador) & Morais, R. M. S. C. (Presidente do Júri)
27 jul. 2021Atividade