Atividades por ano
Resultados da pesquisa
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Embalagens com atmosfera modificada para carne de frango: impacto na microbiota e no odor
Silva, B. N. (Speaker), Ferreira, R. (Speaker), Monteiro, M. J. (Speaker), Moen, B. (Speaker), Rusas Jensen, M. (Speaker), Langsrud, S. (Speaker), Barbosa, J. (Speaker), Mena, M. C. F. M. (Speaker), Teixeira, S. M. (Speaker), Poças, M. D. F. (Speaker) & Teixeira, P. (Speaker)
27 nov. 2024Atividade
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EDIBLE PACKAGING FILM ENRICHED WITH PHENOLIC COMPOUNDS EXTRACTED FROM EXHAUSTED OLIVE POMACE
Martins, V. F. R. (Speaker), Poças, M. D. F. (Speaker), Pintado, M. M. (Speaker), Morais, R. M. S. C. (Speaker) & Morais, A. M. M. B. (Speaker)
16 mai. 2024 → 17 mai. 2024Atividade
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Contribution to the Characterization of Corks's Use-Life
Cardoso, A. C. L. (Invited speaker), Silva, C. L. M. (Speaker) & Poças, M. D. F. (Speaker)
7 set. 2023Atividade
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Mass transfer properties of nanocelullose-based materials. Application to nano zinc oxide as antimicrobial food packaging
Poças, M. D. F. (Orientador)
1 jun. 2021 → …Atividade: Orientações
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Use of olive leaf extract (OLE) to inhibit the growth of Campylobacter spp. in an active packaging for fresh chicken preservation. Development of the packaging and overview of the literature
Tavaria, F. (Arguente Principal), Morais, A. M. M. B. (Presidente do Júri) & Poças, M. D. F. (Orientador)
21 jun. 2021Atividade
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Mass transfer properties of bio-based materials. Application to nano zinc oxide as antimicrobial food packaging
Poças, M. D. F. (Orientador), Silva, C. L. M. (Coorientador), Teixeira, P. (Coorientador) & Mendes, A. R. M. (Aluno)
ago. 2021 → jul. 2025Atividade: Orientações
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Synthesis, Characterisation and Safety Evaluation of Gold Particles for Biomedical Applications
Poças, M. D. F. (Arguente)
3 dez. 2020Atividade
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AVALIAÇÃO DE CICLO DE VIDA PARA COMPARAÇÃO DE PROCESSOS DE DECORAÇÃO DE GARRAFAS DE VINHO DO PORTO
Poças, M. D. F. (Orientador)
2019 → 2020Atividade: Orientações
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Evaluation of commercially available post-consumer recycled PET to produce bottles for mineral water
Poças, M. D. F. (Orientador)
1 fev. 2019 → 1 out. 2020Atividade: Orientações
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Is light weighting glass bottle for wine an option? A study on the Portuguese market and consumers.
Poças, M. D. F. (Orientador)
2019 → 2020Atividade: Orientações
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Bacterial NanoCellulose-based GREEN composites (BNC GREEN)
Poças, M. D. F. (Coorientador)
2019 → …Atividade: Orientações
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Study of chemical migration potential and cytotoxic evaluation of baby bibs
Poças, M. D. F. (Orientador)
2018 → 2019Atividade: Orientações
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MICROBIOLOGICAL ANALYSES FOR SAFETY AND QUALITY ASSESSMENT OF FOODS AND LUNCH BOXES
Poças, M. D. F. (Orientador)
2018 → 2019Atividade: Orientações
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Determination and quantification of photoinitiators from printing inks in bibs
Poças, M. D. F. (Orientador)
2017 → 2018Atividade: Orientações
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Investigation on the potential migration from cookware coating materials
Poças, M. D. F. (Orientador)
2017Atividade: Orientações
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Use of cork as thermal insulator in foods transportation. Relatório de Estágio no âmbito do Mestrado em Engenharia Alimentar.
Poças, M. D. F. (Coorientador)
1 fev. 2017 → 1 out. 2020Atividade: Orientações
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Development and optimization of a biodegradble film based in lupin protein isolate (Lupinus angustifolius)
Poças, M. D. F. (Arguente Principal)
2016Atividade
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The occurrence of Bisphenol A and Phthalates in Portuguese wines and the migration of selected substances from coatings in contact with a wine simulant
Poças, M. D. F. (Orientador), Couto, J. A. (Coorientador) & Putzu, C. (Aluno)
2016Atividade: Orientações
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Printing inks for food packaging. Study of the key parameters in the migration of photoinitiators.
Poças, M. D. F. (Arguente Principal)
2016Atividade
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Development of packaging systems to maximize quality retention and increase shelf life of Pleurotus mushrooms.
Poças, M. D. F. (Arguente Principal)
2014Atividade
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Application of active packaging for increasing mould-free shelf life of bread
Silva, E. R. V. (Aluno) & Poças, F. (Orientador)
31 mar. 2014Atividade: Orientações
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Hazards and control risks in artisanal meat products in Portugal
Poças, M. D. F. (Arguente)
2013Atividade
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Desenvolvimento de um sistema de embalagem ativo para Queijo Marinhas
Poças, M. D. F. (Orientador)
2012 → 2013Atividade: Orientações
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Ficheiro
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Materiais em contacto com alimentos
Selbourne, C. (Speaker) & Poças, M. D. F. (Speaker)
25 nov. 2008Atividade
Ficheiro -
Boas práticas no fabrico de papel e cartão para contacto alimentar
Poças, F. (Speaker) & Selbourne, M. D. C. (Speaker)
28 nov. 2008Atividade
Ficheiro -
Influência da Embalagem na Qualidade e Preservação do Alimento
Selbourne, M. D. C. (Speaker) & Poças, M. D. F. (Speaker)
30 mar. 2000Atividade
Ficheiro