Atividades por ano
Resultados da pesquisa
-
Mass transfer properties of nanocelullose-based materials. Application to nano zinc oxide as antimicrobial food packaging
Poças, M. D. F. (Orientador)
1 jun. 2021 → …Atividade: Orientações
-
Mass transfer properties of bio-based materials. Application to nano zinc oxide as antimicrobial food packaging
Poças, M. D. F. (Orientador), Silva, C. L. M. (Coorientador), Teixeira, P. (Coorientador) & Mendes, A. R. M. (Aluno)
ago. 2021 → jul. 2025Atividade: Orientações
-
AVALIAÇÃO DE CICLO DE VIDA PARA COMPARAÇÃO DE PROCESSOS DE DECORAÇÃO DE GARRAFAS DE VINHO DO PORTO
Poças, M. D. F. (Orientador)
2019 → 2020Atividade: Orientações
-
Evaluation of commercially available post-consumer recycled PET to produce bottles for mineral water
Poças, M. D. F. (Orientador)
1 fev. 2019 → 1 out. 2020Atividade: Orientações
-
Is light weighting glass bottle for wine an option? A study on the Portuguese market and consumers.
Poças, M. D. F. (Orientador)
2019 → 2020Atividade: Orientações
-
Bacterial NanoCellulose-based GREEN composites (BNC GREEN)
Poças, M. D. F. (Coorientador)
2019 → …Atividade: Orientações
-
Study of chemical migration potential and cytotoxic evaluation of baby bibs
Poças, M. D. F. (Orientador)
2018 → 2019Atividade: Orientações
-
MICROBIOLOGICAL ANALYSES FOR SAFETY AND QUALITY ASSESSMENT OF FOODS AND LUNCH BOXES
Poças, M. D. F. (Orientador)
2018 → 2019Atividade: Orientações
-
Determination and quantification of photoinitiators from printing inks in bibs
Poças, M. D. F. (Orientador)
2017 → 2018Atividade: Orientações
-
Investigation on the potential migration from cookware coating materials
Poças, M. D. F. (Orientador)
2017Atividade: Orientações
-
Use of cork as thermal insulator in foods transportation. Relatório de Estágio no âmbito do Mestrado em Engenharia Alimentar.
Poças, M. D. F. (Coorientador)
1 fev. 2017 → 1 out. 2020Atividade: Orientações
-
The occurrence of Bisphenol A and Phthalates in Portuguese wines and the migration of selected substances from coatings in contact with a wine simulant
Poças, M. D. F. (Orientador), Couto, J. A. (Coorientador) & Putzu, C. (Aluno)
2016Atividade: Orientações
-
Application of active packaging for increasing mould-free shelf life of bread
Silva, E. R. V. (Aluno) & Poças, F. (Orientador)
31 mar. 2014Atividade: Orientações
-
Desenvolvimento de um sistema de embalagem ativo para Queijo Marinhas
Poças, M. D. F. (Orientador)
2012 → 2013Atividade: Orientações