Atividades por ano
Atividades
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Resultados da pesquisa
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Application of cold plasma in the decontamination of surfaces of some vegetables
Mastorou, C. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
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International Journal of Food Studies (External organisation)
Brandão, T. R. S. (Member)
2024 → …Atividade
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Rendimento e qualidade do processo de produção da manteiga
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
1 ago. 2024Atividade
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40th Anniversary Celebrations of Escola Superior de Biotecnologia
Brandão, T. R. S. (Member of programme committee)
abr. 2024 → jul. 2025Atividade
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Optimisation of bromelain production through scale-up process of a pilot plant unit
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
1 jul. 2024Atividade
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Forecasting solar cooking performance: contribution to sustainable healthier diets and processing
Brandão, T. R. S. (Arguente)
jan. 2024Atividade
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CBQF/LAE Research Seminar “Improvement of the accuracy of analytical results in separation techniques using new methodological approaches”, by Paweł Świt (Professor from Institute of Chemistry, Faculty of Science and Technology, University of Silesia in Katowice, Poland)
Brandão, T. R. S. (Participant)
23 out. 2024Atividade
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Sustainable development of free-from baking mixes based on a circular economy model
Brandão, T. R. S. (Arguente)
jan. 2024Atividade
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Foods (Journal)
Miller, F. A. (Editor convidado), Silva, C. L. M. (Editor convidado) & Brandão, T. R. S. (Editor convidado)
1 jan. 2024 → …Atividade
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Foods (Journal)
Brandão, T. R. S. (Editor convidado), Miller, F. A. (Editor convidado) & Silva, C. L. M. (Editor convidado)
1 jan. 2024 → …Atividade
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22th World Congress of Food Science and Technology
Brandão, T. R. S. (Participant)
8 set. 2024 → 12 set. 2024Atividade
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Application of cold plasma in the decontamination of surfaces of some fruits
Pribil, K. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
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Food Safety: Perspectives and Prospective
Brandão, T. R. S. (Organiser)
abr. 2024 → out. 2024Atividade
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Centro de Biotecnologia e Química Fina (CBQF) (Organisational unit)
Brandão, T. R. S. (Member)
2024 → …Atividade
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Application of cold plasma in the decontamination of surfaces of some biomedical materials
Oliveira, I. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
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Valorization of agri-food by-products: challenges and opportunities
Brandão, T. R. S. (Invited speaker)
20 out. 2023Atividade
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Desenvolvimento de análogos de carne à base de proteína vegetal por extrusão húmida
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
set. 2023Atividade
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Synergistic effect of cumin essential oil (cumminalaldehyde) and thermosonication treatments on fruit juices contaminants
Baghirov, K. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Silva, C. L. M. (Coorientador) & Miller, F. A. (Orientador)
set. 2023 → dez. 2023Atividade: Orientações
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Unraveling the functional and nutritional potentials of chia (Salvia hispanica) seeds for the bakery industry: Innovative processes and engineering developments
Gonçalves Barros, F. A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Gomes, A. M. (Coorientador) & Silva, C. L. M. (Orientador)
abr. 2023 → …Atividade: Orientações
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Análise de boletins microbiológicos de manipuladores, superfícies e alimentos em unidades de restauração coletiva no período de 2018 a 2021 / Analysis of microbiological bulletins of handlers, surfaces, and food in collective restoration units from 2018 to 2021
Leite, S. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Teixeira, P. (Orientador)
2023 → …Atividade: Orientações
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Analysis of the cold chain in frozen products
Brandão, T. R. S. (Orientador) & Moreira Anjos Cruz, L. D. (Aluno)
fev. 2023 → …Atividade: Orientações
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Annual Biotechnology Research Days
Brandão, T. R. S. (Participant)
18 jul. 2023 → 20 jul. 2023Atividade
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7th International ISEKI-Food Conference
Brandão, T. R. S. (Participant)
5 jul. 2023 → 7 jul. 2023Atividade
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Biofase - Percursos em Biotecnologia (Alimentação/Engenharia Alimentar) (Event)
Brandão, T. R. S. (Coordinator)
dez. 2023 → …Atividade
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Transformation of non-edible parts of pineapple and their use as fat substitutes in bakery dough formulations
Kern, N. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2023 → jun. 2023Atividade: Orientações
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Kamran Baghirov
Brandão, T. R. S. (Host), Silva, C. L. M. (Host) & Miller, F. A. (Host)
set. 2023 → dez. 2023Atividade
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Centro de Biotecnologia e Química Fina (CBQF) (Organisational unit)
Brandão, T. R. S. (Member)
2023 → …Atividade
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Exploring dried non-edible parts of pineapples as fat replacers in cake formulations
Soldo, M. (Aluno), Silva, C. L. M. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
jan. 2023Atividade: Orientações
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Foods (Journal)
Miller, F. A. (Editor convidado), Silva, C. L. M. (Editor convidado) & Brandão, T. R. S. (Editor convidado)
jun. 2023 → 31 dez. 2023Atividade
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Continuous improvement – Lean and ISO 9001 integration in a wine bottling company
Brandão, T. R. S. (Orientador) & Rocha Vieira, D. (Aluno)
fev. 2023 → jan. 2024Atividade: Orientações
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Transformation of non-edible parts of pineapple and their use as fat substitutes in bakery dough formulations
Madaleno, L. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2023 → jun. 2023Atividade: Orientações
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Centro de Biotecnologia e Química Fina (CBQF) (Organisational unit)
Brandão, T. R. S. (Member)
2023 → …Atividade
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Transformation of non-edible parts of pineapple and their use as fat substitutes in bakery dough formulations
Moggi, F. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2023 → jun. 2023Atividade: Orientações
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From waves to crust: ultrasound-treated quinoa and chickpea flours in gluten-free bread
Brandão, T. R. S. (Arguente)
dez. 2023Atividade
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Characterisation of protein-rich poultry by-products after enzymatic hydrolysis
Brandão, T. R. S. (Orientador) & Gonçalves Machado, J. N. (Aluno)
fev. 2023 → set. 2023Atividade: Orientações
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Foods (Journal)
Brandão, T. R. S. (Editor convidado), Miller, F. A. (Editor convidado) & Silva, C. L. M. (Editor convidado)
nov. 2023 → 31 dez. 2023Atividade
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Influence of ultrasound on the hydration capacity of chia seeds
Brandão, T. R. S. (Arguente)
dez. 2023Atividade