Atividades por ano
Atividades
- 35 resultados
Resultados da pesquisa
-
Impact of novel technologies in the shelf-life of fresh, packaged and processed clams
Brandão, T. R. S. (Arguente)
jul. 2024Atividade
-
Exploring the potential of pineapple waste parts in agar film production: characterization and performance analysis
Brandão, T. R. S. (Orientador)
30 jul. 2024Atividade
-
Forecasting solar cooking performance: contribution to sustainable healthier diets and processing
Brandão, T. R. S. (Arguente)
jan. 2024Atividade
-
Study to analyse temperature variation in frozen fruit puree over time
Brandão, T. R. S. (Arguente)
dez. 2024Atividade
-
Optimisation of bromelain production through scale-up process of a pilot plant unit
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
1 jul. 2024Atividade
-
Rendimento e qualidade do processo de produção da manteiga / Yield and quality of the butter production process
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
1 ago. 2024Atividade
-
Analysis of X-ray radiography images of pear fruit using deep learning networks
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
18 dez. 2024Atividade
-
Sustainable development of free-from baking mixes based on a circular economy model
Brandão, T. R. S. (Arguente)
jan. 2024Atividade
-
Desenvolvimento de análogos de carne à base de proteína vegetal por extrusão húmida
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
set. 2023Atividade
-
Novel approaches to improve properties of cellulose-based packaging: A critical study on safety
Brandão, T. R. S. (Arguente)
jul. 2023Atividade
-
Influence of ultrasound on the hydration capacity of chia seeds
Brandão, T. R. S. (Arguente)
dez. 2023Atividade
-
Estudo das propriedades emulsionantes das farinhas de inseto de Tenebrio molitor e de Acheta domesticus e desenvolvimento de uma maionese
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
set. 2023Atividade
-
From waves to crust: ultrasound-treated quinoa and chickpea flours in gluten-free bread
Brandão, T. R. S. (Arguente)
dez. 2023Atividade
-
Development and evaluation of biscuits/cookies from special wholegrain cereal and legume flours
Sluková, M. (Orientador) & Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
22 jul. 2022Atividade
-
Atividade Antimicrobiana de Diferentes Extratos Naturais contra Patogénicos Alvo da Indústria Alimentar (MSc thesis)
Barbosa, J. (Orientador), Morais, A. M. M. B. (Presidente do Júri) & Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
24 jan. 2022Atividade
-
Thermosonication applied to kiwi peel: Impact on nutritive and microbiological indicators; Portuguese Catholic University
Brandão, T. R. S. (Orientador), Amaro, A. L. (Arguente Principal) & Morais, R. M. S. C. (Presidente do Júri)
2021Atividade
-
-
-
Estudo de propriedades físico-químicas ao longo da vida do pão de forma
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
2019Atividade
-
MOTOR CONTROL AND VARIABILITY OF GAIT IN ADULTS AND CHILDREN
Rodrigues, P. M. (Vogal) & Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
8 out. 2019Atividade
-
Otimização da gestão de silos de um processo produtivo de massas alimentícias secas
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
2017Atividade
-
Avaliação do teor em compostos bioativos e parâmetros de qualidade ao longo do processamento mínimo de couve-galega
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
2016Atividade
-
Otimização do tempo de vida útil de fruta fresca pré-cortada como acompanhamento de iogurtes
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
2015Atividade
-
Avaliação das perdas sanguíneas intraoperatórias através da análise de compressas cirúrgicas
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
2015Atividade
-
Critérios Microbiológicos: Até que ponto são bons indicadores de higiene para controlo do sistema HACCP em matadouros
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
2011Atividade
-
Análise de dados cinéticos por novas metodologias
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
2011Atividade
-
Efeito de alta pressão na diálise de uma solução de uma proteína com sal
Brandão, T. R. S. (Arguente Principal)
2011Atividade