Atividades por ano
Atividades
- 1 - 50 de 70 resultados
Resultados da pesquisa
-
Utilização de resíduos alimentares no desenvolvimento de embalagens inovadoras e sustentáveis / Utilization of food waste in the development of innovative and sustainable packaging
Costa, C. (Aluno), Ramos, I. N. (Coorientador), Silva, C. L. M. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
-
Utilização de resíduos alimentares no desenvolvimento de embalagens inovadoras e sustentáveis / Utilization of food waste in the development of innovative and sustainable packaging
Marques, B. (Aluno), Ramos, I. N. (Coorientador), Silva, C. L. M. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
-
Aplication of aquafaba, wastewater from chickpea canning, as an egg white replacement in suspiros production
Carvalho, S. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Exploring the potential of pineapple waste parts in agar film production: characterization and performance analysis
Varghese, N. (Aluno), Ramos, I. N. (Coorientador), Silva, C. L. M. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jul. 2024Atividade: Orientações
-
Aplication of aquafaba, wastewater from chickpea canning, as an egg white replacement in suspiros production
Prates, B. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Aplication of aquafaba, wastewater from chickpea canning, as an egg white replacement in suspiros production
Barriga, M. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Influence of non-thermal plasma treatment on structural and sensory attributes of pizza dough
Odejimi, S. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Influence of non-thermal plasma treatment on structural and sensory attributes of pizza dough
Ramos, J. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Influence of non-thermal plasma treatment on structural and sensory attributes of pizza dough
Ventura, R. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Influence of non-thermal plasma treatment on structural and sensory attributes of pizza dough
Coelho, B. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Application of cold plasma in the decontamination of surfaces of some biomedical materials
Oliveira, I. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
-
Influence of non-thermal plasma treatment on structural and sensory attributes of pizza dough
Costa, C. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Aplication of aquafaba, wastewater from chickpea canning, as an egg white replacement in suspiros production
Querido, M. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Aplication of aquafaba, wastewater from chickpea canning, as an egg white replacement in suspiros production
Ersoylu, E. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Avaliação do estado nutricional e da sarcopenia em idosos institucionalizados em contexto de estrutura residencial para pessoas idosas / Assessment of nutritional status and sarcopenia in institutionalized elderly in the context of a residential facility for older adults
Costa Almeida, M. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Gomes, A. M. (Coorientador) & Correia, M. (Orientador)
2024Atividade: Orientações
-
Análise de boletins microbiológicos de manipuladores, superfícies e alimentos em unidades de restauração coletiva no período de 2018 a 2021 / Analysis of microbiological bulletins of handlers, surfaces, and food in collective restoration units from 2018 to 2021
Leite, S. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Teixeira, P. (Orientador)
jan. 2024 → abr. 2024Atividade: Orientações
-
Utilização de resíduos alimentares no desenvolvimento de embalagens inovadoras e sustentáveis / Utilization of food waste in the development of innovative and sustainable packaging
Pereira, D. (Aluno), Ramos, I. N. (Coorientador), Silva, C. L. M. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
-
Unraveling the functional and nutritional potentials of chia (Salvia hispanica) seeds for the bakery industry: Innovative processes and engineering developments
Gonçalves Barros, F. A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Gomes, A. M. (Coorientador) & Silva, C. L. M. (Orientador)
jan. 2024 → out. 2024Atividade: Orientações
-
Aplication of aquafaba, wastewater from chickpea canning, as an egg white replacement in suspiros production
Marques, B. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Influence of non-thermal plasma treatment on structural and sensory attributes of pizza dough
Pereira, D. (Aluno) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2024 → dez. 2024Atividade: Orientações
-
Application of cold plasma in the decontamination of surfaces of some vegetables
Mastorou, C. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
-
Application of cold plasma in the decontamination of surfaces of some fruits
Pribil, K. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2024 → jun. 2024Atividade: Orientações
-
Transformation of non-edible parts of pineapple and their use as fat substitutes in bakery dough formulations
Moggi, F. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2023 → jun. 2023Atividade: Orientações
-
Exploring dried non-edible parts of pineapples as fat replacers in cake formulations
Soldo, M. (Aluno), Silva, C. L. M. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
jan. 2023Atividade: Orientações
-
Transformation of non-edible parts of pineapple and their use as fat substitutes in bakery dough formulations
Campos, G. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2023 → jun. 2023Atividade: Orientações
-
Análise de boletins microbiológicos de manipuladores, superfícies e alimentos em unidades de restauração coletiva no período de 2018 a 2021 / Analysis of microbiological bulletins of handlers, surfaces, and food in collective restoration units from 2018 to 2021
Leite, S. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Teixeira, P. (Orientador)
2023 → …Atividade: Orientações
-
Analysis of the cold chain in frozen products
Brandão, T. R. S. (Orientador) & Cruz, L. D. M. A. (Aluno)
fev. 2023 → …Atividade: Orientações
-
Unraveling the functional and nutritional potentials of chia (Salvia hispanica) seeds for the bakery industry: Innovative processes and engineering developments
Gonçalves Barros, F. A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Gomes, A. M. (Coorientador) & Silva, C. L. M. (Orientador)
abr. 2023 → …Atividade: Orientações
-
Transformation of non-edible parts of pineapple and their use as fat substitutes in bakery dough formulations
Madaleno, L. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2023 → jun. 2023Atividade: Orientações
-
Characterisation of protein-rich poultry by-products after enzymatic hydrolysis
Brandão, T. R. S. (Orientador) & Gonçalves Machado, J. N. (Aluno)
fev. 2023 → set. 2023Atividade: Orientações
-
Transformation of non-edible parts of pineapple and their use as fat substitutes in bakery dough formulations
Kern, N. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
fev. 2023 → jun. 2023Atividade: Orientações
-
Synergistic effect of cumin essential oil (cumminalaldehyde) and thermosonication treatments on fruit juices contaminants
Baghirov, K. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Silva, C. L. M. (Coorientador) & Miller, F. A. (Orientador)
set. 2023 → dez. 2023Atividade: Orientações
-
Assessment of physicochemical properties of dried pineapple non-edible parts to develop food ingredients and formulations
Lapetina, M. (Aluno), Silva, C. L. M. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
jan. 2023Atividade: Orientações
-
Continuous improvement – Lean and ISO 9001 integration in a wine bottling company
Brandão, T. R. S. (Orientador) & Rocha Vieira, D. (Aluno)
fev. 2023 → jan. 2024Atividade: Orientações
-
Improvement and optimization in the packaging lines of the frozen fish company Marcabo Lda.
Montero Enroquez, V. I. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Peixoto, J. (Orientador)
fev. 2022 → set. 2022Atividade: Orientações
-
Assessment of physicochemical properties of dried pineapple non-edible parts to develop food ingredients and formulations
Lapetina, M. (Aluno), Silva, C. L. M. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
out. 2022 → jan. 2023Atividade: Orientações
-
Exploring dried non-edible parts of pineapples as fat replacers in cake formulations
Soldo, M. (Aluno), Silva, C. L. M. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
out. 2022 → jan. 2023Atividade: Orientações
-
Potential of avocado (Persea americana) seeds flour as a gluten-free additive for bakery industries: Drying kinetics and its effect on functional, nutritional and antinutrient characteristics
Gupta, A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
jan. 2021 → 28 jul. 2021Atividade: Orientações
-
Development of laboratory procedures database
BHUTKAR, S. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
1 mar. 2021 → 31 jul. 2021Atividade: Orientações
-
Genetically modified foods and health professionals: knowledge, practice and training needs
Vieira, I. R. D. F. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Pinto, E. (Coorientador) & Silva, M. (Orientador)
1 jan. 2021 → 10 set. 2021Atividade: Orientações
-
Methods Database, Laboratory Organization and Research Communication
Gupta, A. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
1 mar. 2021 → 31 jul. 2021Atividade: Orientações
-
Impacts of thermal pasteurization and ultrasound-based approaches on nutritive and microbiological indicators of edible waste parts of fruits for shelf-life assessment
Boghossian, M. (Aluno), Silva, C. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
jan. 2021 → 22 jul. 2021Atividade: Orientações
-
Laboratorial Methods Database
Joshi, A. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador), Ramos, I. N. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
1 mar. 2021 → 31 jul. 2021Atividade: Orientações
-
Understanding the mechanisms affecting instant custard physical performance parameters: the effect of modified starch
Teixeira, C. M. M. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador), Freitas, A. C. (Coorientador) & Gomes, A. M. (Orientador)
19 mai. 2021Atividade: Orientações
-
Predictive modelling and computer vision systems (CVS) for minimizing losses along avocado (Persea americana) fruit distribution chain
Sfishta, A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
jan. 2021 → 28 jul. 2021Atividade: Orientações
-
Potential of avocado (Persea americana) seeds flour as a gluten-free additive for bakery industries: Drying kinetics and its effect on functional, nutritional and antinutrient characteristics
Gupta, A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
set. 2020 → fev. 2021Atividade: Orientações
-
Impacts of thermal pasteurization and ultrasound-based approaches on nutritive and microbiological indicators of edible waste parts of fruits for shelf-life assessment
Boghossian, M. (Aluno), Silva, C. (Coorientador) & Brandão, T. R. S. (Orientador)
set. 2020 → fev. 2021Atividade: Orientações
-
Predictive modelling and computer vision systems (CVS) for minimizing losses along avocado (Persea americana) fruit distribution chain
Sfishta, A. (Aluno), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
set. 2020 → fev. 2021Atividade: Orientações
-
Effect of combined mild treatments on fruit juices and peel - Strategies for long term storage
Striglio, F. (Aluno), Fundo, J. F. (Coorientador), Miller, F. A. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2018Atividade: Orientações
-
Effect of drying and freezing processes on quality retention of melon wastes during storage
Sabinova, A. (Aluno), Miller, F. A. (Coorientador), Brandão, T. R. S. (Coorientador) & Silva, C. (Orientador)
2018Atividade: Orientações