A general analysis of the residence time distribution of particles in the aseptic processing of particulate fluid foods in tubular systems

P. N. Baptista*, F. A. R. Oliveira, A. Strauss, J. C. Oliveira

*Autor correspondente para este trabalho

Resultado de pesquisarevisão de pares

Idioma originalEnglish
Título da publicação do anfitriãoMinimal processing of foods and process optimization
Subtítulo da publicação do anfitriãoan interface
EditoresR. Paul Singh, Fernanda A. R. Oliveira
Local da publicaçãoBoca Raton
EditoraCRC Press
Páginas153-167
Número de páginas15
ISBN (impresso)9780849379031
Estado da publicaçãoPublicado - 1994
EventoWorkshop on Minimal Processing of Foods and Process Optimization - An Interface - Porto
Duração: 20 set. 199323 set. 1993

Série de publicação

NomeFood engineering and manufacturing series

Conferência

ConferênciaWorkshop on Minimal Processing of Foods and Process Optimization - An Interface
País/TerritórioPortugal
CidadePorto
Período20/09/9323/09/93

Citação