Development and characterization of a cheese spread incorporating the next generation probiotic akkermansia muciniphila

Mariana Fonseca*, Rita Vedor, Daniela Machado, Joana Barbosa, Ana Gomes

*Autor correspondente para este trabalho

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Idioma originalEnglish
Título da publicação do anfitriãoBook of abstratcs
Subtítulo da publicação do anfitriãoIseki Food Association supported e-conference 22-24 November 2023
EditoresOvidiu Tiţa, Maria Adelina Constantinescu, Adrian Riviș, Ion Mironescu, Teodor Ioan Trașcă, Mihaela Adriana Tița, Cristina Maria Bătușaru, Liliana Tudoreanu
EditoraLucian Blaga University of Sibiu
Páginas44-45
Número de páginas2
ISBN (eletrónico)9786061219971
Estado da publicaçãoPublicado - 23 nov. 2023
Evento6th ISEKI-FOOD E-Conference “Food production based on food safety, sustainable development and circular economy” -
Duração: 22 nov. 202324 nov. 2023

Conferência

Conferência6th ISEKI-FOOD E-Conference “Food production based on food safety, sustainable development and circular economy”
País/TerritórioAustria
Período22/11/2324/11/23

Citação