Extraction of carotenoids supported by ohmic heating and characterization of biological properties and stability throughout gastrointestinal tract

Marta Coelho*, Ricardo Pereira, António Rodrigues, José Teixeira, Manuela Pintado

*Autor correspondente para este trabalho

Resultado de pesquisarevisão de pares

Idioma originalEnglish
Título da publicação do anfitriãoBook of abstracts of the 8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems"
EditoresA. A. Vicente, A. C. Pinheiro, J. T. Martins
EditoraUniversidade do Minho
Páginas157-158
Número de páginas2
ISBN (impresso)9789892095332
Estado da publicaçãoPublicado - 2019
Evento8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems” - Sheraton Porto Hotel, Porto
Duração: 7 jul. 201910 jul. 2019
https://www.effost.org/events/1269353.aspx

Conferência

Conferência8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems”
Título abreviadoDOF2019
País/TerritórioPortugal
CidadePorto
Período7/07/1910/07/19
Endereço da Internet

Citação