Influence of planting location and growing season on the nutritional quality of lupin

Resultado de pesquisarevisão de pares

12 Transferências (Pure)

Resumo

Lupin is a highly nutritious legume crop, particularly in terms of protein, and certain accessions can accumulate up to 40% of this macronutrient. They are also rich sources of zinc (Zn), magnesium (Mg), iron (Fe), potassium (K) and calcium (Ca) along with vitamin A, B and E (Bryant et al., 2022). Nutritional quality has often been studied in germplam accessions, but environmental effects has often been neglected. This research seeks to
quantify the nutrient accumulation variations that could result in lupins when altering the crop location and over two different growing seasons.
Idioma originalEnglish
Título da publicação do anfitriãoProceeding 2022
Subtítulo da publicação do anfitrião19th International Colloquium on Plant Nutrition
EditoraInternational Plant Nutrition Colloquium
Páginas346-348
Número de páginas3
ISBN (impresso)9786585111010
Estado da publicaçãoPublicado - ago. 2022
Evento19th International Plant Nutrition Colloquium - Mabu Thermas Resort, Paraná
Duração: 22 ago. 202227 ago. 2022

Conferência

Conferência19th International Plant Nutrition Colloquium
Título abreviadoIPNC
País/TerritórioBrazil
CidadeParaná
Período22/08/2227/08/22

Impressão digital

Mergulhe nos tópicos de investigação de “Influence of planting location and growing season on the nutritional quality of lupin“. Em conjunto formam uma impressão digital única.

Citação