Processo de obtenção e usos de estratos peptídicos e polisacarídicos bioativos e excedentes de levedura cervejeira

Maria Manuela Estevez Pintado, Maria Vieira Pereira Ferreia

Resultado de pesquisa

Resumo

The present application describes a method for obtaining peptide and polysaccharide extracts from Brewer's yeast autolysate by enzymatic hydrolysis and filtration techniques. Also described are the peptide and polysaccharide extracts obtained by said process and the use thereof for therapeutic purposes in medicine or as a medicinal drug for the treatment of hypertension, infectious diseases, gastric diseases or neoplasias. The present application additionally describes the compositions, foodstuffs, food supplements and food additives comprising said peptide and/or polysaccharide extracts.
Título traduzido da contribuiçãoProcess for obtaining bioactive peptide and polysaccharide extracts from spent brewers yeast and uses thereof
Idioma originalPortuguese
Número de patenteWO2014102757A1
IPCC12N 1/06,C12N 1/18,C12N 9/48,A61K 36/064
Data da prioridade31/12/12
Estado da publicaçãoPublished - 3 jul 2014

Impressão digital

Mergulhe nos tópicos de investigação de “Processo de obtenção e usos de estratos peptídicos e polisacarídicos bioativos e excedentes de levedura cervejeira“. Em conjunto formam uma impressão digital única.

Citação